fbpx

МУНДУС СЪРВИСИЗ / MUNDUS SERVICES

МУНДУС СЪРВИСИЗ / MUNDUS SERVICES

С какво се занимават?

МУНДУС СЪРВИСИЗ АД е най-голямата компания в България, предоставяща пълен набор от интегрирани фасилити услуги. Техни клиенти са търговски центрове и вериги, индустриални предприятия, банки и застрахователни компании, обществени сгради, компании в областта на телекомуникацията, недвижимите имоти, автомобилната индустрия и др. Работят на цялата територия на България.

Повече: https://www.mundus.bg/bg

Защо ги препоръчваме?

Това е уникална за българския пазар формация, съчетала в едно разнообразие от услуги, традиционно предлагани от отделни малки фирми, повечето в сивия сектор. Борбата на една бяла компания с реалностите в българската действителност за някои може да е тежка, но за други носи истински стимулиращо предизвикателство. Настоящото ръководство идва от корпоративния свят и налага модели на работа по световни стандарти. Процесът на промяна активно тече и можете да чуете разнообразни мнения и коментари – преценете ги критично. Ако се справяте добре, това със сигурност ще бъде забелязано и възнаградено.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Завод Фибран България
ФИБРАН БЪЛГАРИЯ / FIBRAN BULGARIA

С какво се занимават? ФИБРАН БЪЛГАРИЯ АД е част от международна група с производствени бази за продукти за топлоизолация, звукоизолация...

Затвори

Прозорец с предходни публикации, представен от разширението upPrev.