fbpx
Кои сме ние? 1

Визитка

Кои сме ние? 2

Ние в Мид-Пойнт Кариери сме икономисти, с ориентация към бизнеса и крайния резултат, но без да губим от очи човешкото. Правим нещата извън шаблона: не както сме чули, че „трябва” да се правят, а както вярваме, че е най-добре за нашите клиенти – или чрез изпитани от нас самите методи и средства, или чрез специално разработени иновативни подходи при по-специфични нужди на клиента.
Работили сме като действащи мениджъри от оперативно до висше стратегическо ниво в сферата на управлението на човешките ресурси и в сферата на бизнес кредитирането и предоставянето на финансови услуги.

Познаваме спецификите на работа в бързооборотните консуматорски стоки и в В2В секторите, в производството и в търговията на дребно, в ИКТ сектора, в аутсорсинга на бизнес процеси и във финансовите услуги.

Изпитали сме на гърба си взаимоотношенията в корпоративния свят на международните компании и в малкия и среден български бизнес. По натура сме любопитни и това ни е подтиквало да разучаваме и комбинираме методи на работа от едни области, като ги прилагаме в други, а резултатите обикновено са изумително добри.

Харесваме простите – и същевременно интелигентни – решения на въпросите, които стоят пред нас. Вярваме, че успехът е плод не само на разума, но и на волята и сърцето. Надяваме се българският бизнес да е на световно ниво! Мечтаем децата ни да останат в родината си!
Наградени проекти, инициирани и ръководени от членовете на екипа:

• 2007 г., специалната награда на международното жури за годишните награди на БДВО: „Две компании – един екип” – проект за консолидиране на организационната структура, процеси и култура в различните компании от групата на Идеал Стандарт Интернешънъл в България.

• 2006 г., награда в категория „Инвеститор в човешкия капитал” на БФБЛ: „Вътрешни обучители” – проект за създаване на система от нещатни вътрешни обучители, успешно развила се и функционираща до днес.

Готови сме да отговорим на всички Ваши въпроси на:

Тел.: +359 87 93 39 120; +359 88 97 11 013

e-mail: office@mid-point.eu; midpointbg@gmail.com