fbpx
ехнически ръководител на строителен обект- mid-point.eu/careers

Технически ръководител на строителен обект

Във връзка със реализирането на обекти в района на град София и град Перник, Геострой АД търси да назначи професионалисти с доказани качества и мотивация на позиция:

Технически ръководител на строителен обект

Описание на позицията

Търсят се технически ръководители за изграждане на метро и за жилищни обекти на територията на гр. София, както и за обект Депо за индустриални отпадъци в гр. Перник. Предоставят се служебни автомобили за ежедневно пътуване до обектите.

  • Възнаграждение над средните пазарни нива, при пълни осигуровки и редовно изплащане.
  • Участие в бонусни схеми.
  • Богат пакет социални придобивки, вкл. 100 лв ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване пакет Лукс, допълнителни застраховки и много други.

Широки възможности за обучения и кариерно развитие в дружеството и Група ГЕОТЕХМИН. Запомнящи се екипни активности и варианти за участие в различни благотворителни и доброволчески инициативи.

Основни задължения

Основните задължения на техническия ръководител в Геострой са свързани с организацията, контрола и качеството на изпълняваните дейности на обектите, за които отговаря:

  • Организира и ръководи цялостната работа на обекта.
  • Контролира качеството на изпълняваните строително-монтажни дейности.
  • Контролира спазването на здравословните и безопасни условия на труд.
  • Отговаря за спазването на поставените срокове.
  • Следи за разхода на материали, планира и контролира разходите.
  • Изготвя график за работа на обекта.

При необходимост от допълнителна информация можете да се обадите на тел.: 0882 484 101

Ще осъществим контакт само с одобрени кандидати. Всички кандидатури ще бъдат разгледани с внимание и спазване на принципите на конфиденциалност.

Геострой АД е администратор на лични данни по смисъла на ЗЗЛД и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета на Европейския съюз от 27 април 2016 година.

Уведомяваме Ви, че изпратените от Вас лични данни ще бъдат обработвани и съхранявани от Геострой АД само с цел извършване на подбор за посочената в настоящата обява позиция. След приключване на подбора изпратените от Вас лични данни ще бъдат унищожени, съгласно вътрешната процедура за унищожаване на лични данни на хартиен и на електронен носител на  Геострой АД.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.