fbpx
Кемлер Електроник - екип

КЕМЛЕР ЕЛЕКТРОНИК / KEMMLER ELECTRONIC

Кемлер Електроник

КЕМЛЕР ЕЛЕКТРОНИК / KEMMLER ELECTRONIC

С какво се занимават?

КЕМЛЕР Електроник произвежда широка гама изделия за електрическо окабеляване, най-вече за автомобилната индустрия (над 80 % от производството), но също за медицинска техника, подемно транспортни съоръжения, електрически инструменти, осветителни модули, захранващи блокове и разнообразни индустриални приложения.

Групата КЕМЛЕР понастоящем включва четири локации – Германия, Чехия, България и Китай. През март 2013 г. с основаването на българското дружество КЕМЛЕР Електроник е положен още един крайъгълен камък в историята на международната компания. За изграждане на производствена база в България е избран гр. Раковски, където през лятото на 2014 г. започва производството. Основен приоритет за фирмата е качеството на произвежданите изделия, като фирмата е сертифицирана по международните стандарти ISO/TS 16949 и ISO 14001.

Повече: https://www.facebook.com/kemmler.electronic.bg/

Защо ги препоръчваме?

Фирмата в България се управлява лично от миноритарния съдружник, който обгрижва по майчински своите работници. Там вашият глас ще бъде чут и взет предвид, а решенията са справедливи за всички страни.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.