fbpx
Ден на отворените врати в "Крайбург България" 1

Ден на отворените врати в „Крайбург България“

Ден на отворените врати в "Крайбург България" 2ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В КАУЧУКОВ ЗАВОД
„КРАЙБУРГ БЪЛГАРИЯ“, НОВИ ИСКЪР

На 2 юни 2018 г., екипът на Мид-Пойнт Кариери взе участие в Ден на отворените врати в производствения център на Крайбург България, гр.Нови Искър.

Посетителите имаха възможност да видят отблизо какви продукти за световните пазари се произвеждат у нас и къде работят техни съседи, приятели и роднини. Всеки желаещ успя да види с очите си модерното производство, да се запознае с работници на различни длъжности и да получи от първа ръка информация за условията на работа.

КРАЙБУРГ е световно познат германски холдинг, в който работят 1800 работници и служители, близо 80 от тях – в България. Тук се произвеждат каучукови смеси на база всички полимери, включително силикон и флуор – еластомери, предназначени за стандартна преработка на плътна гума.

През 2018 г. поради разрастването на дейността се назначават нови производствени работници. За да започнете работа тук е необходимо единствено желание и трудова дисциплина.

Ако за първи път разбирате, че Крайбург България се намира в гр. Нови Искър, толкова близо до София, разгледайте техния сайт http://www.kraiburg.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.