fbpx
Заедно в час търси учители

„Заедно в час“ търси новия випуск учители до 15 април

Родителите с деца в ученическа възраст със сигурност са запознати с „Лятна академия за успех и забавления“, която „Заедно в час“ организира ежегодно. До 15 април, програмата търси новите мотивирани учители, които да започнат работа в Лятната академия в настоящата година. Тази академия е част от обучението и подготовката на бъдещите учители по програма „Заедно в час“, които след лятото започват работа като учители на пълно работно време в партньорските им училища в 11 области в България.

Ако Вие се интересувате от подобна възможност за работа и реализация, можете да кандидатствате на
https://zaednovchas.bg/participant/ . Ако симпатизирате на „Заедно в час“, можете да разпространите информация за това сред свои приятели и познати, които считате за подходящи кандидати.

Какви са подходящите кандидати?

Задължително изискване е да имат висше образование или да са в последната година от следването си. Не е задължително предварително да имат правоспособност за учители. Повече за критериите за подбор може да видите на сайта на „Заедно в час“ .

Какво може да направите?

  • Да споделите пост в социалните медии
  • Да препоръчате програмата лично на хора около вас, които считате за подходящи
  • Да им изпратите директно линк към сайта, откъдето се приемат онлайн кандидатури

Мид-Пойнт Кариери подкрепя работата на „Заедно в час“, защото вярваме в развитието на качественото българско образование.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.