fbpx
Фирмено новогодишно парти

5 причини да отидем на фирменото тържество

В разгара сме на празничните банкети, купони, партита. Както и да го наречем, фирменото тържество често е повод за смесени чувства. Ето нашите 5 причини да не го пропуснем:

Причина №1 „Опознаваме колегите “

Фирмено новогодишно парти
Виждаме колегите си в друга светлина.

Фирменото неформално събиране дава прекрасна възможност да видим колегите си в нетипична за работното място светлина. А това ни дава храна за размисъл и възможност да сглобим пъзела от „чуденки“ за някого. Можем да се ориентираме и за това кои са актуалните любимци на шефа – просто се огледайте с кого си казва най-често „наздраве“.

Причина №2 „Показваме умения “

Можете да изпъкнете с виртуозните си изпълнения на дансинга, но не само. Искате да покажете организационни способности или лидерски умения? Включете се в подготовката на събитието или във воденето на програмата. Това е опит, който спокойно можете да включите в автобиографията си.

Причина №3 „Изграждаме взаимоотношения “

Всички знаем, че едно споделено питие сплотява много повече от 4 часа тимбилдинг игри. Тук можете да откриете сродни души и интереси, а това винаги е полезно. Кой знае – може би бъдещият ви съмишленик в някое ново начинание се крие в съседния офис или цех.

Причина №4 „Събираме теми за разговор“

Тържеството ще отмине, но не и спомена за него. Така още дълго ще имаме повод да побъбрим за най-любопитните моменти и да поддържаме колегиалната дружба.

Причина №5 „Забавляваме се “

Новогодишните тържества
Забавляваме се 🙂 Всеки има право да разпусне.

В крайна сметка всеки има право да разпусне и сега е чудесен момент за това. Все пак, внимавайте да не попаднете в неудобен кадър в социалните мрежи. Вие също не си позволявайте да качвате такива. Забавлявайте се на момента и забравете за електронните устройства.

Ако сме те накарали да се замислиш – последвай нашата Фейсбук страница или се абонирай за месечния ни бюлетин, за да си сигурен, че правиш най-доброто за своята кариера.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.